Dertig jaar vakmanschap in de schoonheidsverzorging op Walcheren.

IPL Ontharen

Hierbij wordt door intens licht het pigment in de haar verwarmd. Dit zorgt voor vernietiging van de wortel waardoor de haar niet meer terug komt. De behandelingen zijn het meest effectief in de groeifase. Omdat de haren in verschillende fases verkeren zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Doordat wij gebruik maken van zeer geavanceerde apparatuur zijn er voor de meeste mensen gemiddeld 8 behandelingen nodig.

Lees verder

Elektrisch ontharen

Wilt u voorgoed af van die haren op uw kin of bovenlip, dan is elektrisch ontharen de beste behandelmethode. U heeft de keuze uit twee methoden: diathermie en de blendmethode.
Daarbij wordt de haarwortel vernietigd, zodat er geen haar meer terugkomt.
Uw schoonheidsspecialiste schuift langs de haarschacht een steriel wegwerpnaaldje in de huid.
Een stroomstootje vernietigt dan het haarzakje zodat haargroei daar niet meer mogelijk is.

Lees verder

Acne-behandeling

Acne-behandelingen nu ook met IPL!

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren, onder invloed van hormonen, verhoogde talgproductie en bacteriën. Acne wordt in het gemeen in een korte serie behandelingen genezen.

Lees Verder

Camouflage

Littekens, pigment- of bloedvatafwijkingen – vooral in het gelaat – zijn soms een bron van psychisch leed. Deze huidafwijkingen kunnen gecamoufleerd worden. Uw schoonheidsspecialiste leert u om zelf te camoufleren met producten die daartoe specifiek ontwikkeld zijn. Deze producten zijn lang houdbaar, slijtvast en vochtbestendig. 

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een massagemethode om overtollig vocht in het gelaat en het halsgebied af te voeren. De behandeling bestaat uit pompbewegingen in de afvoerrichting van de huid. Cosmetisch-chirurgische ingrepen hebben zichtbaar beter en sneller resultaat indien deze gepaard gaan met lymfedrainage-behandelingen.

Shiatsu

Shiatsu is een vorm van manuele therapie afkomstig uit Japan. Er wordt gebruik gemaakt van de kracht van aanraking om de pijn te verlichten en het lichaam te ontspannen. Het schept een groter zelfbewustzijn en versterkt het afweersysteem van het lichaam, waardoor de algemene gezondheid vooruitgaat. Shiatsu betekent letterlijk 'vingerdruk', omdat er tijdens de behandeling druk met de handen wordt uitgeoefend op de meridianen van het lichaam... Letterlijk betekent het woord Shiatsu “druk met de vingers”. Bij een shiatsu behandeling wordt druk uitgeoefend op energiepunten en energiebanen op het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het lichaam zorgt er als het ware zelf voor dat het weer in balans komt, c.q geneest.