Dertig jaar vakmanschap in de schoonheidsverzorging op Walcheren.

diversen

Welke behandeling?

U stelt de behandeling samen naar eigen wens en het advies van de schoonheidsspecialiste. De behandeling is uit te breiden met losse modules. Daarnaast kunnen wij u adviseren hoe u zelf uw huid thuis goed kunt verzorgen. Wij hebben daarvoor een assortiment van producten van de merken: Rosa Graf, Meditopics Snap en Barbara Bort.

Een afspraak maken?

Als u er zeker van wilt zijn dat wij voldoende tijd aan u kunnen besteden, kunt u het beste uw behandeling enkele weken van tevoren reserveren. Dit kunt u telefonisch doen, maar ook per e-mail.

100% tijd voor uw welzijn!

De behandeltijd is speciaal voor u gereserveerd, wij garanderen een optimale behandeling. Als u suggesties heeft waardoor wij uw comfort kunnen verbeteren horen wij dit graag.

Waar kunt u ons vinden?

De casembrootstraat 20

4361 AT Westkapelle

www.salonessence.nl

06-622079227

Cadeau bonnen

U kunt bij ons ook cadeau bonnen verkrijgen.

Workshops

Tevens organiseren wij workshops vanaf 4 personen Onderwerpen kunnen zijn: Make-up Huidverzorging Speciaal voor kinderen(feestjes)

Waar kan ik parkeren?

Voor en naast de salon is gratis parkeergelegenheid.

Te laat voor een afspraak?

Door onze honderd procent tijdgarantie wordt de tijd die u te laat bent in mindering gebracht op uw behandeltijd, zodat we op tijd klaar zijn voor de volgende afspraak.

Behandeling annuleren of verzetten?

U kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren gratis verzetten of annuleren. Binnen deze 24 uur wordt 50 procent van de behandelkosten in rekening gebracht.

Hoe kan ik betalen?

U kunt bij Schoonheidssalon "Essence" zowel contant als met PIN betalen