Dertig jaar vakmanschap in de schoonheidsverzorging op Walcheren.

activ mask

Art.nr. 434C – 250 ml
Consumentenprijs n.v.t.

BIO KUR ACTIV MASK is een emulsie op basis van hydrogel en bevat Methylnicotinaat. Het heeft een verkwikkend effect op de vermoeide en veeleisende huid.

ACTIV MASK is ook geschikt om de huid voor te bereiden op hals-, decolleté- en volledige lichaamsbehandelingen. Het wordt gebruikt voorafgaand aan een massage.

Als het niet mogelijk is om een elektroforese uit te voeren, verbetert het ACTIVE MASK de capaciteit van de huid om actieve werkstoffen uit een ampul beter te absorberen tijdens de behandeling die volgt.

Toepassing
BELANGRIJK: Pas het ACTIVE MASK toe en laat het effect werken gedurende 30 tot maximaal (!) 180 seconden.

Een indicatie van de tijd die nodig is om effect te krijgen, is het verschijnen van een lichte roodheid aan de rand van het masker. Het verschijnen van deze roodheid en een licht gevoel van warmte zijn volkomen normale reacties; ze verdwijnen na een korte tijd.

Je moet je handen echter onmiddellijk grondig wassen na het aanbrengen van het masker.

Vermijd elk contact van het product met de ogen en het slijmvlies van de mond. Vooral gevoelige delen van het lichaam zoals tepels en oksels moeten van de behandeling worden uitgesloten.

Werk altijd gedeeltelijk en vermijd het werken op grote oppervlakken, omdat de verhoogde bloedcirculatie kan leiden tot overmatige belasting van de rest van het lichaam als het te behandelen huidoppervlak te groot is.

Gebruik het ACTIV MASK niet op een gevoelige huid!

Ingrediënten
Methyl Nicotinate (bevordert sterk de bloedcirculatie).

Meer Informatie