Dertig jaar vakmanschap in de schoonheidsverzorging op Walcheren.

TEATIME

Anti-stress voor hem & haar

Het TeaTime-verzorgingsconcept is volledig gebaseerd op de natuurlijke actieve werkstof Groene Thee Extract.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de positieve effecten van Groene Thee hoofdzakelijk te danken zijn aan de Polyfenolen. Dit zijn natuurlijke Groene Thee ingrediënten die ook bekend staat als tanninen (looizuur).

Polyfenolen hebben een sterk anti-oxidatief effect. Daarbij bieden Polyfenolen zowel bescherming tegen bacterieën als tegen virussen op de huid.

Polyfenolen, de hoofdwerkstof van Groene Thee:
– Is een sterke anti-oxidant; beschermt de huid tegen schadelijke omgevingsinvloeden.
– Biedt balans & bescherming van de zonbeschadigde en geïrriteerde huid.

Groene Thee – al duizenden jaren bewezen effect
Groene Thee is al sinds de oudheid bekend en zeer gewaardeerd in Azië. Het draagt bij aan de innerlijke harmonie en versterkt vooral de eigen weerstand van het lichaam. Groene Thee bevordert de bloedcirculatie en zuurstofopname en neutraliseert vrije radicalen effectiever dan Vitamine E.

Complete TeaTime salonbehandeling
TeaTime biedt de mogelijkheid voor het geven van een drie sterren huidverzorgende óf een vijf sterren huidverbeterende salonbehandeling.

Wat is het verschil?
Bij de drie sterren behandeling gebruik je het White Tea Mask en geef je een manuele massage. Bij de vijf sterren behandeling gebruik je het TeaTime Vliesmasker en krijgt je klant twee massages: eerst de Chinese Penseel Massage en daarna een manuele massage. Bovendien wordt bij deze behandeling de Ultra Lift ingezet om de werkstoffen dieper in de huid te sluizen.

Meer Informatie